Bu Bölümde Torrent Oyunlar Paylaşıcaz.Torrent Oyunlar Torrent, uTorrent, BitTorrent Gibi Programlarla İndirilen .İso Uzantılı Oyunlardır Bu Oyunları Açmak İçin Deamon Tools Programı Gerekir Bu Programı İndirip Kurup Çalıştırdığımızda Ekranın Sağ Alt Köşesinde Simge Çıkar Ve O Simgeye Sağ Tıklayıp Önce Driver Açarız Sonra Kalıp Dosyası Yerleştir Yerine .İso Uzantılı Dosyayı Yerleştiririz Ve Kurmaya Başlarız Oyunu Kurarken CD Key İsterse Bilgisayarıma Girdiğinizde Yeni Oluşmuş Bir CD Kalıbı Göreceksiniz Oraya Girip Crack Bölümünden CD Keyinizi Alıp + Crack Te Yapabilirsiniz Şimdi Deamon Tools Adlı Programın Linkini Koyuyorum ....
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2054
Torrent Oyun İndirmeyi İnterneti 8 Megabit Gibi Yüksek Hızı Olanlara Öneriyorum Yavaşta Olabilir Ama Uzun Sürede İner.Torrent Oyun İndirmeyi İnternet Ortağı Olanlara Önermiyorum Çünkü Siz Torrentle Oyun İndirmeye Başladığınızda Ortağınız Hiçbir İnternet Sayfasına Giremez Sadece MSN de Arkadaşlarıyla Görüşebilir
FULL OYUNLAR BÖLÜMÜNDE TORRENT OYUNLARIMIZ BULUNMAKTADIR.BU ARADA DEAMON TOOLSU YÜKLERKEN TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİNİ İŞARETLEMEYİ UNUTMAYIN.
HERKEZE İYİ FORUMLAR